Condicions de venda

Tossuda Studio és el taller de Gemma Mercader
Av. Vilassar de Dalt, 35
08188 Vallromanes (Barcelona)

CIF 46240481Q
hola@tossudastudio.com

Termini d’entrega

Les peces les faig amb les meves mans de principi a fi, tot és un procés artesanal. M’agrada viure-ho tot, donar la forma, el color, la sorpresa d’obrir el forn, veure les marques i les formes que queden entre la meva feina i la memòria de l’argila. Cada peça és única i fer-les és tot un plaer i una feina que requereix el seu temps. És per això que la meva producció no és massiva, vaig fent petites sèries o comandes a mesura que van arribant, és per això que si no les tinc en stock, pot ser que tardin entre 4 i 7 setmanes en estar llestes.

Proveïdors de serveis

Podem contractar empreses i particulars de tercers per les raons següents:

Per facilitar la presa de pagaments, la recopilació d’informació per al butlletí i l’enviament de ceràmica.
Per ajudar-nos a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web.
Volem informar els nostres usuaris que aquests tercers tenen accés a la vostra informació personal. El motiu és acomplir les tasques que se’ls assignen en nom nostre. No obstant això, estan obligats a no divulgar ni utilitzar la informació amb cap altre propòsit.

Tossuda Studio no es fa responsable dels impostos o duanes. Tingueu en compte que és possible que hàgiu de pagar taxes de duana en recollir el paquet.

Enviaments

Enviaments a Espanya

Comandes entre 10 € i 149,99 € …………………………….. 10 €
Comandes entre 150,99 € i 499 € …………………………. 8 €
Comandes superiors a 500 € …………………………………… 0 €
Per enviaments a les illes Canàries o Balears envia mail a hola@tossudastudio.com

Enviaments a Europa

Comandes entre 10 € i 149,99 € …………………………….. 20 €
Comandes entre 150 € i 499,99 € …………………………. 15 €
Comandes superiors a 500 €  …………………………………… 10 €
Per altres destinacions envia mail a hola@tossudastudio.com

Canvis i devolucions

Les peces de Tossuda Studio estan fetes a mà i poden variar lleugerament en aspecte. Aquesta és la naturalesa dels articles fets a mà, pot haver-hi una lleugera variació de color, mida i acabat i no es pot considerar un defecte.

Si per alguna raó no estàs plenament satisfet, tens la possibilitat d’exercir el teu dret de devolució o canvi de compra dins d’un termini de set dies naturals a partir de la data en què vas rebre la comanda.
Per retornar o canviar una comanda has d’escriure a hola@tossudastudio.com dins d’aquests set dies naturals. En un termini de menys de 48 hores, et contestaré indicant el procediment a seguir.
El dret de devolució i els canvis de compres estan subjectes a les següents condicions:

 • Els articles hauran de tornar intactes, no poden estar usats, ni danyats i han de portar l’etiqueta subjecta a l’article tal com el vas rebre i així mateix la devolució ha d’incloure l’embalatge original.
 • Els articles d’un mateix enviament  han de tornar en un mateix enviament, no acceptant-se devolucions d’una mateixa comanda per separat.
 • Tossuda Studio revisarà l’estat dels articles i en un termini màxim de set dies naturals a partir de la data en què van ser lliurats se t’enviarà una resposta.
 • En cas de sol·licitud de devolució de l’import de la compra pot succeir que el producte no compleixi amb les condicions esmentades anteriorment i per tant la devolució serà rebutjada, en aquest supòsit se t’oferirà l’opció de tornar-te contra reemborsament dels articles no acceptats, totes les despeses generades d’aquesta devolució, correran del teu compte, en cas de no acceptar aquesta opció, Tossuda Studio podrà quedar-se amb els articles i l’import d’aquests.
 • Tossuda Studio no es fa responsable de la pèrdua o el trencament de mercaderies en trànsit cap a nosaltres. El comprador és responsable de l’enviament de devolució.
 • En enviar-nos un article, us recomano que utilitzeu un mètode d’enviament rastrejable perquè pugueu fer un seguiment de l’estat del vostre enviament de devolució i estar absolutament segur que els articles seran retornats.
 • Si el producte és retornat complint totes les condicions i la devolució és acceptada, rebràs un correu informant-te d’això i l’import de la teva compra serà retornat en un termini màxim de trenta dies laborables, excloent les despeses d’enviament per als clients dins de la Unió Europea, per als clients fora de la Unió Europea l’import es reemborsaran de la mateixa manera, excloent les despeses d’enviament i les taxes duaneres.
 • Es retornaran les despeses d’enviament en cas que l’exercici del dret de devolució per part del client si és degut a causes imputables a Tossuda Studio, com l’error en el producte enviat.
 • En cas de sol·licitar el canvi d’un article i havent estat acceptada aquesta sol·licitud, Tossuda Studio els enviés novament, les despeses dels enviaments resultants de la devolució d’articles i nou enviament de nous productes seran assumits contra reemborsament pel client en rebre el nou article.
 • En el cas improbable de danys durant l’enviament, envieu les imatges de la peça danyada i de l’embalatge (interior / exterior) dins de les 24 hores posteriors a la recepció per organitzar la substitució.
 • Cal enviar un correu electrònic a hola@tossudastudio.com amb una foto de la peça danyada, juntament amb la caixa i l’embalatge amb totes les etiquetes visibles per enviar-la a Tossuda Studio amb l’informe.
 • Els danys fora del límit de dos dies no es reemborsaran, ja que interfereixen les reclamacions d’assegurança sensibles al temps.