Col·leccions

Epigrama

EPIGRAMA
En la seva forma i colors, l’Epigrama és naturalitat i roba fresca. No necessita moment, ni cerimònia per què acompanya qualsevol escena de la intimitat quotidiana.

Pellfari

PELLFARI
La tendresa entre el foc i la forma és difícil d’explicar. No sempre és evident, ni senzilla, com la família. De la mateixa manera, aquest amor formarà part nosaltres en cada moment.

Dansa d'amor

DANSA D’AMOR
Com ballen la calor i el fang, la dansa mediterrània de blanc i blau desperta la tarda. Així dansen les guitarres i el Sol.

De nit

DE NIT
La nit no és moment sinó estat. Un estat emocional radical, determinant, ple de passió i misteri. Misteri, misteri, misteri… el misteri que ens acompanya en el somni.

Ala ancha

ALA AMPLE
Els extrems fan l’existència més excitant i perillosa. És necessari introduir, de tant en tant, un agent “con sombrero de ala ancha” a la vida.

L'univers

L’UNIVERS
Segurament el viatge per l’univers estarà ple de llum i atzar. Qui fos tan feliç de caminar per la senda de rosa i verd, nosaltres memòries negres afortunades…

Espera

ESPERA
Hi han veus que no son dolces, ni amables. Son millor. Son agres i autèntiques. Aquestes veus tenen el poder de enfrontar-nos als moments blaus i negres de la vida, aquells moments d’honestedat profunda.

Mais forte

MAIS FORTE
Hi ha miracles a la vida que ens fan sentir plens i forts. Sovint tenen a veure amb la gent que tenim al voltant, com els amics. Els amics son alegria i refugi. Amb sort, aquests moments queden gravats per sempre.